Natura Bisse с решение срещу глобалното замърсяване

20-11-2018

Заобиколени сме от невидим, замърсен свят, който оказва силно негативно въздействие върху кожата ни. За да предотврати това и да се пребори с негативните ефекти на глобалното замърсяване, лидерът в света на луксозната козметика създаде Diamond Cocoon. Иновативната формула на продуктите от колекцията предоставя на кожата пълна грижа и я предпазват от съвременното замърсяване. Българският представител на Natura Bisse запозна професионалисти и медии с  новата колекция на испанския лидер на две тематични събития. 

Ексклузивен мастърклас за специално подбрани журналисти и лайфстайл блогъри се проведе на 15 ноември в резиденция „Анастасия“. Гостите, сред които редактори от списанията „Beauty Woman“, „Аз, жената“, от радио БНР и  Vibes.bg, както и лайфстайл блогъра Ана Динкова, имаха възможността първи да се докоснат до продуктите от колекцията Diamond Cocoon и сами да се уверят в невероятния им ефект. Дамите бяха впечатлени от мигновеното действие на дълбоко почистващия мус DIAMOND COCOON ENZYME CLEANSER, който отстранява всички токсини и замърсявания от кожата за по-малко от 10 минути. Водещ на събитието беше г-жа Грети Гарсия, официален представител на Natura Bisse за България, която подробно обясни как испанската компания е стигнала до решението да се бори с неблагоприятното влияние на атмосферата и синята светлина от дигиталните устройства върху най-уязвимата част от тялото – кожата ни.

„Днес имахме честта да посрещнем гости, които бяха впечатлени от качествата и от начина, по който тези уникални продукти ни влияят. Благодаря на всички, че споделиха това преживяване с нас“ – сподели г-жа Гарсия след края на събитието.

Колекцията Diamond Cocoon беше основен акцент и в програмата на годишното професионално обучение на Natura Bisse България, което се проведе на 19 ноември в хотел Maison Sofia Hotel. В събитието, предназначено за професионални козметици, специалисти и собственици на салони, взеха участие над 40 партньори на Natura Bisse от цялата страна. Специален гост беше доц. Соня Вълкова – дерматолог, специалист по кожни болести и дългогодишен партньор на марката, която запозна присъстващите с основните характеристики на продуктите Diamond Cocoon и с най-ефикасните методи за употребата и комбинацията им с други продукти. Г-жа Грети Гарсия направи сравнителен анализ на други подобни на Diamond Cocoon продукти на пазара, с което бяха изтъкнати предимствата на новата линия на Natura Bisse.

„Борбата с градското замърсяване е основен елемент от грижата за кожата и заради това съм възхитена от новата колекция на Natura Bisse. Според мен това е една ексклузивна линия, която би допаднала много на нашите клиенти“ – сподели Мария Стоянова, терапевт и собственик на студио „Комплименти“, гр. Бургас.

На обучението беше представена и еднa от ексклузивните професионални терапии на марката – 3D Collagen Essential Shock. Руслана Тънмазова, водещ терапевт и признат експерт в областта на естетичната козметика, направи практическа демонстрация на процедурата, запознавайки по този начин присъстващите с най-ефективния начин за прилагането ѝ.

 

***

В България Natura Bisse е представена от Esthetic Privilege. През изминалите 9 години терапиите и продуктите на Natura Bisse са достъпни в най-луксозните СПА центрове и престижни салони за красота в цялата страна.