Harper’s Bazaar отличи задължителните за всяка дама продукти

29-05-2017


Терапията GLYCO EXTREME PEEL на Natura Bisse беше избрана като перфектното „Решение на проблеми“. Продуктът бе включен в класация на задължителните за всяка дама артикули. Отличието беше по повод 150-годишнина на американското издание на списание Harper’s Bazaar.

Това е четвърта награда за продукта – през 2007г. GLYCO EXTREME PEEL е отличен с наградата Beauty Snob, а през 2014 г. печели две награди за качество ELITE SKINCARE BEAUTY AWARD и ART BODEGA BEAUTY AWARDS.

GLYCO EXTREME PEEL е подходящ за зряла или увредена кожа. Той видимо намалява появата на бръчки. Спира видимите признаци на стареене и помага за постигане на незабавен лифтинг ефект.

GLYCO EXTREME PEEL се препоръчва и за мазна и предразположена към акне кожа, тъй като осигурява дълбоко прочистване, спомага за свиване на порите. Редовната му употреба води до избледняване белезите от акне и предотвратява образуването на черни точки. Особено подходящ е при проблемна кожа, тъй като процесите на ексфолиация водят до избледняване на тъмните петна.

GLYCO EXTREME PEEL осигурява дълбока хидратация и може да се използва и при суха кожа. Не е фоточувствителен и може да се използва през цялата година. Въпреки това, специалистите от Natura Bisse съветват да се използва слънцезащитен крем всеки път, когато кожата е изложена на слънчева светлина. Това е от съществено значение за повишаване на резултатите от другите козметични продукти, които използваме.

Вижте повече за продукта тук >>>