Inhibit V-Neck: Мастър план за шията и деколте

02-03-2020

„Първото нещо, което научих от нашите дерматолози, когато започнах да работя за Natura Bisse, беше, че балансът между лицето и шията са изключително важни за хармоничната визия. Това послание остана винаги с мен“.

Толкова нежна и подлежаща на постоянно движение зона изисква третиране със специални продукти. Съсредоточавайки се върху особеностите на тази област – по-слабите мускули, по-тънката кожа и по-ниското количество на колаген, решихме да създадем Inhibit Tensolift Neck Cream през 2007 г.

Оттогава нашето ежедневие се промени драстично. Днес стоим по цял ден на телефоните или пред компютрите, без да помислим какво влияние имат върху кожата на шията ни. Tech neck е реално предизвикателство за всяка жена, защото предизвиква поява на бръчки. Но въпреки че знаем всичко това, ежедневната ни грижа за кожата спира до брадичката. Затова се запитахме: Какво да предложим на нашите клиенти, за да започнат да се грижат активно за шията и деклотето си.

Последва интензивен анализ и множество проучвания, докато не стигнахме до иновативната серия Inhibit V-neck - нашият мастър план за шия и деколте. В него се включват както СПА ритуали, така и козметика за употреба у дома. Революционната концепция Inhibit V-neck A la Carte е единствено по рода си меню със специализирани процедури, които предлагат персонализирана грижа за зоната на шията и деколтето. От друга страна Inhibit Tensolift Neck Serum и Inhibit Tensolift Neck Mask са иновационните продукти на Natura Bisse за домашна грижа са перфектното допълнение към грижата за перфектна кожа на конкретната зона.

Със специфичния си фокус Inhibit V-neck е ключът, който ви предлагаме за фантастична шия. Ние в Natura Bisse знаем, че нежността на кожата в зоната около врата и деколтето ни е също толкова важна както и тази на лицето ни. Ако третираме и двете зони с една и съща отдаденост, резултатът би бил невероятен.

-          Патриша Фисас, Директор „Иновации“ в Natura Bisse Barcelona

 

Inhibit V-Neck

Invibit V-neck е създаден, за да поддържа младежкия вид на кожата, третирайки знаците за състаряване на кожата по шията и деколтето. Той включва:

1.       СПА терапии: Inhibit V-neck A la Carte включва 5 ритуала за всички нужди на шията и деколтето ви.

2.       Домашни терапии: Inhibit Tensolift Neck Serum и Inhibit Tensolift Neck Mask

Шията има собствен речник

Централното разположение на шията ни я поставя в постоянно движение, а лошата ни стойка причинява много специфични белези на старене. Точно те могат да бъдат предотвратени с правилните продукти и процедури.

·         Стрес на шията: Това включва множество натоварвания на врата – например неправилната стойка, докато използваме телефоните си, часовете прекарани пред компютъра в офиса, дори и неправилната позиция, в която спим.

·         Tech neck: Болката и напрежението, които усещаме от шията към раменете и гърба си, поради използването на технологии. Тази стойка води до образуване на двойна брадичка и хоризонтални бръчки.

·         Отпусната кожа: Един от първите знаци за стареене е загубата на здравина и отпускане на кожата.

·         Пръстени на Венера: Хоризонтални бръчки на врата, които се появяват във времето, заради загуба на тврърдост и постоянните движения.

·         Двойна брадичка: Събиране на мазнина под брадичката, която разконцентрира контурите на лицето.

·         Вертикални линии: Бръчки по деколтето, които са причинени от загуба на колаген, дехидратация, лоша позиция на сън.

·         Хиперпигментация: Петна, които се появяват главно по деколтето – зона, която е постоянно изложена на слънце, но не достатъчно защитавана.

Inhibit V-Neck A la Carte

Единствени по рода си ритуали за шия и деколте

Както всички знаем кожата на всеки от нас има собствени потребности. Ето защо ние създадохме пълна гама от персонализирани ритуали, в които всеки клиент може да се преоткрие. Всички включват професионални масажи, последна генерация козметика и ексклузивното ни мултифункционално устройство Inhibit V-Neck Definition System. То комбинира в LED светлинна терапия, микровибрации, инфрачервени лъчи и електротерапия. Комбинацията от всички тези функции стимулира възстановяването на кожата и усвояването на продуктите, които се използват. Петте ритуала включват различни процедури, защото няма един правилен начин да третираш кожата на всяка жена:

1.       Inhibit Face & Neck-Lift – Пълната комбинация за повдигане на лицето, врата и деколтето.

2.       Inhibit Neck-Lift – Интензивен фокус за трансформиране на деколтето и шията.

3.       Jaw Line Precision – Подчертаване на линиите на лицето и връщане на младежкия вид на кожата чрез открояване на контурите.

4.       Neck intensive – Оформяне на шията с концентрирана повдигаща и втвърдяваща терапия.

5.       Decollete Radiance – Връщане на блясъка на кожата в зоната.

Inhibit Tensolift Neck Serum

Шията и деколтето заслужават да имат своя концентрирана формула с активни вещества. Ето защо създадохме специализирания серум, за да придадем на кожата по-плътен и повдигнат вид моментално след процедура. Един истински коктейл от стягащи, запълващи и повдигащи съставки минимизира бръчките и помага за дефиниране на контурите на лицето.

·         Продукцията на колаген 1 в зоната се увеличава 111%, а на колаген 4 със 72%.

·         Стяга се отпуснатата кожа за едва 3 седмици.

·         Намалява бръчките за едва 28 дни.

Стягане и лифтинг ефект, благодарение на Lentopodium alpinum (растение, което увеличава нивата на колаген и еластин), Carob tree (възстановява уведената кожа), Shiitake extract (запазва колагена в нишките), Pro-Lift (създава мигновен стягащ ефект и води до дълготрайно стягане на брадичката и заглаждане на кожата).

Запълване и придаване на обем чрез Swetria chirata (осигурява ефект на „запълване“ на кожата) и хиалуронова киселина (увеличава еластичността, твърдостта и хидратацията).

Придава блясък с активната си съставка Niacinamide (бори се с тъмните петка, изглажда тена, придава блясък).

Как да го използвате?

Всяка сутрин след почистване и преди поставяне на крем, масажирайте със серума шията и деколтето си до пълното абсорбиране на продукта.

Inhibit Tensolift Neck Mask

Тази маска е с хиалурона киселина, което придава повтигащ и запълващ ефект още следе първото прилагане. Формата на маската позволява тя да бде поставен както на шията, така и на деколтето. Този иновативен продукт минимизира бръчките, стяга кожата, омекотява текстурата и уеднаквява тоновете на кожата. Направена е от 100% бамбукови нишки, които прилягат перфектно и на двете зони. Тази маска има силно хидратиращ, изглаждащ и тонизиращ ефект.

Запълва и стяга чрез кръстосаната хиалуронова киселина. Тази съставка задържа вода, което предава обем, минимизира бръчките и стяга кожата мигновено.

Осигурява блясък и уеднаквява тона чрез Niacinamide. Активната съставка се бори с тъмните петна и осигурява блясък, докато се пази кожата от свободни радикали, причинени от излагане на слънце.

Как да използвате?

Веднъж седмично след почистване на кожата и поставяне на Inhibit Tensolift Neck Serum, маската се поставя върху шията или деколтето. Прочетете инструкциите и според нуждите на кожата си я сложете с върха насочен нагоре (за шията) или надолу (за деколтето). Оставете да действа за 15 минути. След премахване на маската масажирайте нежно зоната, докато остатъчния продукт от маската не е се абсорбира напълно.

Поръчайте своя продукт от най-близкия козметичен салон, партньор на Natura Bisse.