Perfect skin essentials - комплектът за перфектна кожа

23-06-2020

Всяка жена мечтае за кожа без несъвършенства - винаги нежна и почистена в дълбочина. Влиянията на външната среда като синята светлина на екраните и слънчевата светлина са един от основните причинители на фотостареенето, а замърсяването на въздуха замърсява и кожата ни. От друга страна стресът в ежедневието ни често води до тъмни кръгове около очите. Вижте как да върнем блясъка и мекотата на сухата си кожа. 

Само сега можете да закупите любимия ни комплект за суха кожа с цели 20% намаление!

Почистване на кожата

Почистването на кожата с правилните продукти е основната част от пълноценната грижа за нея. Как да изберем подходящите продукти? Почистващият препарат трябва да хидратира и да не изсушава кожата прекалено. Ето защо Natura Bisse разработва нежен ексфолиращ крем за почистване, специално създаден за дълбоко почистване и отстраняване на грим на суха кожа. Ексфолиращият ефект ще възстанови блясъка и гладката текстура на кожата.

Какво различава FACIAL CLEANSING CREAM WITH AHA от останалите продукти?

Съдържанието на AHA (алфа хидрокси киселини) осигурява нежно почистване и ексфолиране. Иновативната формула успокоява, облекчава и хидратира в една единствена стъпка.

В състава влизат още и Алое Вера, която пречиства, хидратира и възстановява. Ефектът за успокояване и облекчаване на кожата се постигат чрез ботаническите екстракти от лайка, липа и слез: успокоява и облекчава кожата.

Как да използваме FACIAL CLEANSING CREAM WITH AHA?

Изсипете малко количество на дланта на ръката си която е навлажнена с вода, за да се образува лека пяна. Нежно почистете лицето, шията и деколтето. Изплакнете обилно с топла вода и след това приложете тонер от Natura Bisse. Използвайте ежедневно.

Дневна грижа за кожата

“Сухата” кожа е много взискателна и откъм дневната грижа. Има продукти, които лесно раздразняват дермиса. Множеството от предложенията на пазара обаче омазняват кожата много повече отколкото да я хидратират. От друга страна ни е нужна формула, която да предпазва кожата ни от външните влияния на средата. С цел да открие “перфектната” формула Natura Bisse разработва иновативния крем DOUBLE ACTION HYDROPROTECTIVE. Той е обогатен крем, който помага за предотвратяването на дехидратация и сухотата на кожата, причинени от фактори на околната среда. Постоянното му използване ще възстанови блясък и гладката текстура на кожата и ще я предпази от слънцето.
Защо да го използваме?

Какво прави този крем различен от всеки друг?
 
DOUBLE ACTION HYDROPROTECTIVE се отличава с това, че формулата му го превръща в перфектна основа за грим. Същевременно създава “щит” за кожата ни, като не позволява на външната среда да дехидратира допълнително дермиса. 

Съставките от природен колаген от аминокиселини осигурява хидратация и еластичност, докато екстрактът от пшеничен зародиш допълнително успокоява и хидратира. Съдържа също и масло от авокадо, за което също знаем, че има изключително силни хидратиращи свойства. 

Как да го прилагаме?

Нанася се ежедневно върху добре почистена и тонизирана кожа. С внимателни масажни движения се втрива в лицето, шията и деколтето, докато напълно се абсорбира.