Bubble Pure Air и това лято в България

04-06-2018

 

Natura Bisse - Bubble Pure Air е изолирана площ, зад стените на която може да се приложи всяка терапия на Natura Bisse. Ритуалът предоставя опит с изключителни подмладяващи ефекти – специалните терапии за лице и тяло се извършват в чиста околна среда, където се диша 99,995% чист въздух.

През целия месец юни предстои провеждането на ритуали с чист въздух - терапии в затвореното "балон" пространство, който ще обиколи някои от най-вълнуващите салони и центрове за красота в страната. Вдъхновена от основите на физиотерапията, тази среда е напълно свободна от вирусни и бактериални замърсяващи частици, както и от алергени, което я прави особено ефективна при процедури за красота. Natura Bisse - Bubble Pure Air провокира сетивата – той е комбинация от детоксикация, ефикасност и техническия опит на козметологията. Ритуалът е уникален и несравним, в ароматна околна среда, с нежна музика и настройка за пълноценна почивка.

Очаквайте допълнителна информация за локациите, в които можете да си подарите терапия на испанския козметичен лидер в чиста среда.