DIAMOND LIFE INFUSION

DIAMOND LIFE INFUSION

Серум за младежки вид


Мощно лечение предназначено за през нощта, за възраст над 35 г. Формула с революционен естествен магнетит. Тази наскоро открита мощна магнитна съставка, BIO-MAGNET NANOSOME (в процес на патентоване), осигурява изключително ефективни резултати, подобряване на тонуса на кожата. Тази авангардна формулировка спомага за подобряване на външния вид на кожата, предоставяйки сияен и младежки вид.

DIAMOND LIFE INFUSION има силата на ампула-серум, формулиран с 16 мощни анти-ейдж съставки, комбинирани, за да се повиши тяхната синергия с изключителната система за авангардни DIAMOND DELIVERY SYSTEM, който помага да се осигури по-голяма и по-равномерно доставка на съставките с диамантени наночастици, осигуряване на дългосрочентрайни и кумулативни резултати. Този революционен серум насища кожата с най-високата концентрация на мощни съставки в рамките на Diamond Collection за безпрецедентни резултати


 • · Осигурява подмладен вид и усещане на кожата.
  · Осигурява на кожата със сияйна, младежко сияние.
  · Помага за намаляване на външния вид на фини линии, бръчки и грапавост на кожата, причинени от прекомерно епидермална дебелина.
  · Хидратира изключително суха кожа, ефективно предотвратява несъвършена и груба кожа.
  · Възстановява външния вид на още по цвета на кожата.
  25 мл. / 0,8 унция. помпа

 • Нанесете вечер върху лицето, шията и деколтето, като масажирате нежно, докато се абсорбира напълно. Това лечение възстановява кожата, всяка вечер от външни агресори и щети. Чрез прилагане на вечер, засилва ефекта на авангардни елементи, включени във формулата и увеличава стягащи, регенериращи и тонизиращи свойства на лечението.

 • Био-магнит Наносоми: Тази наскоро открита състоянието на най-съвременните активна съставка е биологичен магнит синтезира от магнитотактичната микроорганизъм. Неговите свойства се дължат на способността му да стимулира епидермалните propierties стволови клетки, увеличаване на обновяване на кожата. Благодарение на това действие, това nanotechnologic активна съставка, които никога не са използвали преди в областта на грижа за кожата, стимулира по-млада състоянието на кожата. Тази иновативна активна съставка помага за поддържане на нивата на специфични протеини, отговорни за стареенето на клетките или стареене на най-ниското си ниво, с цел да се предотврати преждевременното стареене на клетките на кожата по този начин удължава младежкия вид на кожата.


  ·  C-ниша Protector Peptide: пептид от биотехнологичен произход, която насърчава увеличаване на нивата на протеини crucials, които съхраняват стволови клетки към физиологичното им микросредата (ниша), запазвайки ги защитаваше от "Стареене сигнали".
  ·  Telomeryl Shield: поддържа дължината на теломерите (структури, които защитават краищата на хромозомите, за да се предотврати остаряването на клетките на кожата), удължаване на продължителността на живота на клетките на кожата, за да се запази биологично-млада кожа. Той също така предпазва кожните клетки от окислително увреждане. Това предизвиква значително еластичността на кожата, уплътняване на дермата и ефект на преструктуриране. 

Още продукти от DIAMOND COLLECTION