Harper’s Bazaar с награди за Natura Bisse

05-11-2018

Harper’s Bazaar, едно от най-големите и четени списания за мода, козметика, изкуство и култура, награди испанската марка за луксозна козметика Natura Bisse в рамките на своята инициатива „Best of the Best UK & Ireland Awards“. Отличените продукти са Inhibit High Definition Patches и Diamond White Oil-Free Brilliant Sun Protection SPF 50 в категориите „Най-добри пачове за околоочен контур“ и „Най-добър оцветен овлажнител“.

 

Кати Йънг, редактор „Красота“ в Harper’s Bazaar, споделя, че

ефективността и изключителният ефект на тези два продукта са повече от впечатляващи.

Тя допълва, че Inhibit High Definition Patches и Diamond White Oil-Free Brilliant Sun Protection SPF 50 безспорно надминават по резултатност сходни продукти на много известни луксозни марки, смятани за лидери на пазара в днешно време.

 

Inhibit High Definition Patches са иновативни трансепидермални пачове, изработени специално за нежна грижа на най-деликатните зони на лицето. Те видимо запълват и изглаждат дори най-фините мимически бръчки и белези на стареене.

 

Diamond White Oil-Free Brilliant Sun Protection SPF 50 е CC крем, който притежава невероятното свойство да се адаптира към всички тонове на кожата. Защитава лицето от UVA / UVB лъчи и изравнява тена на кожата, едновременно с което ѝ връща сиянието и придава матиран финиш.

 

За Natura Bisse това е трета награда от престижното списание Harper’s Bazaar.

От екипа на козметичната марка споделят, че за тях е чест отново да попаднат сред отличените.

 

***

 

В България Natura Bisse е представена от Esthetic Privilege. През изминалите 9 години терапиите и продуктите на Natura Bisse са достъпни в най-луксозните СПА центрове и престижни салони за красота в цялата страна.