И ПОБЕДИТЕЛИТЕ СА ...

05-01-2021

Продукти и лечения, удостоени със звезди през 2020 г.

Всяка година най-добрите международни списания за мода и красота назовават любимите си продукти и процедури. Знаете ли коя грижа за кожата на Natura Bissé спечели най-много награди за редактор на красота през 2020 г.? Разберете и ги опитайте.


DIAMOND GLYCO EXTREME PEEL
Най-доброто за специфични проблеми на кожата - списание GQ UK
През годините Diamond Glyco Extreme Peel несъмнено е един от нашите най-добри носители на награди: всеки, който опита този ефективен ексфолиант, винаги се връща за още. Формулирано с множество AHA, това лечение подновява тена ви и постига професионални резултати у дома.

STABILIZING CLEANSING MASK
Най-добра маска за лице за склонна към акне кожа - списание Women’s Health USA
Грижата за кожата с множество предимства винаги е добър избор, като нашата стабилизираща почистваща маска. Обичана както от мазна, така и от нормална кожа, като ежедневно почистващо средство или седмична маска за лице, тя елиминира замърсяванията, за да предотврати блокирането на порите и да осигури меко, матово покритие.

 

DIAMOND COCOON SHEER EYE
Най-добър продукт за годината против стареене на очите - списание Instyle Mexico
Най-добър крем за очи - списание Town & Country USA
Изобщо не е изненадващо, че нашето лечение с прозрачни очи Diamond Cocoon, предназначено за борба с признаците на стареене и умора в деликатната зона на околоочния контур, получи тези награди. Освен че помага да се противопостави на появата на признаците на преждевременно стареене на кожата, този специален продукт осигурява и интензивна хидратация и естествено докосване на цвета.

DIAMOND LIFE INFUSION RETINOL EYE SERUM
Най-популярният крем за очи - списание Elle China
Една от най-усъвършенстваните ни научни формули: Diamond Life Infusion Retinol Eye Serum също е носител на награда. Специално проектиран за вашата деликатна зона на околоочния контур, този серум постига лифтинг ефект, като същевременно минимизира появата на множество признаци на стареене.

INHIBIT TENSOLIFT NECK SERUM
Продукт-герой - списание Tatler UK
Inhibit Tensolift Neck Serum, една от последните ни иновации, не може да бъде оставена извън списъка с най-награждаваните за тази година продукти и лечения. Този посветен серум за деколте и шия триумфира благодарение на демонстрираната си ефективност, която разкрива видимо по-стегната, по-дефинирана и сияйна кожа.

DIAMOND COCOON EXPERIENCE
Най-доброто лечение на годината - Vogue Beauty Spain
Най-новото лечение на лицето на годината - сп. Китай
Нашият опит направи Diamond Cocoon Experience двоен носител на награда за 2020 г. Този ревитализиращ детокс е предназначен за борба с появата на признаци на стареене, причинени от съвременното замърсяване и стрес. Редакторите и специалистите по красота го обичат.