Master Class в Бургас

02-04-2018

Българският представител на Natura Bisse Barcelona организира пореден Мастър Клас в студио „Комплименти“, гр. Бургас. Марката продължава да радва своите партньори и клиенти с пълна сила чрез тези специални събития, като подарява на специално подбрани дами едно незабравимо преживяване. 

Събитието се проведе на 30 март в студио „Комплименти“, гр. Бургас. Поради големия интерес и многото желаещи за участие в деня на събитието бяха организирани два отделни Мастър класа, всеки от които имаше по седем участници. Присъстваха редовни клиенти на студиото, познаващи Natura Bisse, както и дами, които не познават марката и за пръв път се срещнаха с нея. Всички те бяха изумени и възхитени от ефекта на продуктите, които им бяха представени. За да бъде пълно удоволствието, дамите имаха възможността да изпробват не само многофункционалното трио ампули - Diamond Instant Glow, а почти цялата диамантена линия на Natura Bisse – Diamond Collection. 

Продуктите, които бяха представени, са: Diamond Instant Glow; Diamond Hand Cream; Diamond White Rich Luxury Cleanser; Diamond White Clarity Toning Lotion; Tensolift Neck Cream; Diamond Life Infusion и Diamond White OIL-FREE Brilliant Sun Pprotection Broad Spectrum SPF 50 PA+++.

Дамите бяха приятно изненадани и изумени от мигновеното им действие, от чувството, което остави това изживяване у тях и от грижата и щастието, което им подари Natura Bisse. 

„Събитието беше едно от най-прекрасните преживявания за моите клиенти. За тях това беше нещо интересно, иновативно и различно. Остави у тях и у мен, много приятни впечатления, настроение и ги накара да се чувстват специални след дългия работен ден. Това е нещо съвсем различно, приятно и страхотно. Всички те си пожелаха да има още такива събития и многократно питаха кога ще бъде следващият Мастър клас, за да присъстват отново. Благодаря на Natura Bisse за възможността да направя този страхотен подарък на своите клиенти“ – сподели терапевтът и собственик на салон „Комплименти“ - Мария Стоянова.

Водещ на събитието беше г-жа Грети Гарсия, собственик на Esthetics Privilege и официален представител на Natura Bisse за България. Тя направи подробна демонстрация и обясни на всички дами какво е най-доброто за тяхната кожа, как да прилагат различните продукти, както и кои са най-практичните трикове, за да се извлече максималната полза от ежедневната употреба на продуктите за домашна грижа.
 

Дамите от двата Мастър класа се чувстваха по-добре от всякога, докато траеше събитието, някои от тях споделиха, че никога не са виждали своята кожа толкова свежа, озарена и блестяща, и дори отказаха да сложат грим след терпиите. Бяха изумени от това колко добре изглеждат, от луксозната марка, от ефекта на продуктите и от начина, по който се проведе самото събитие. Разбира се, участничките в събитието се сдобиха с най-различни продукти за домашна грижа от диамантената колекция на Natura Bisse – Diamond Collection, както и с комплименти от студиото и от Natura Bisse.

 

Форматът на събитието е част от глобалната политика на Natura Bisse Barcelona за популяризиране и разясняване ползите от продуктите за домашна грижа на марката. Целта на тези събития е специално обучените терапевти да предадат методологията на работа с продуктите, тяхното действие и стъпките за правилното им нанасяне.