Вашият блестящ ритуал за 2018

12-01-2018

Новата година започна и, както през всички останали години, искаме да покажем съвършена кожа. С целия стрес, който този сезон предполага, това изглежда невъзможно, но в Natura Bissé сме съчетали 4 неустоими продукта, които ще Ви накарат да блеснете на всяко тържество, благодарение на блестящия си и лъчезарен вид.

1. Кажете чао на грима!

DIAMOND WHITE RICH LUXURY CLEANSE

Вече знаем, че тайната за прекрасна кожа се крие в цялостното почистване. Ден и нощ може да използваме този почистващ продукт, вдъхновен от японските ритуали за красота. Той включва екстракт от нар, за да се предотвратят тъмните петна и дори тонусът на кожата се изравнява. Нейната структура в три фази (гел, масло и емулсия) ни позволява да отстраните грима от лицето, очите и устните само с една стъпка, което го прави идеален за премахване на най-устойчивото - очна линия. И като последно докосване, ще ни съблазни с релаксиращия аромат на лавандула!

 

 

2. Озарена кожа!

DIAMOND GLYCO EXTREME PEEL

Два пъти седмично можем да използваме този продукт, който подновява кожата, изглажда текстурата й и възвръща цялата й яркост. Нуждаем се само от 10-15 минути. След това премахваме... и, готово! Удивителна кожа без следа от умора! След това кожата ни е в перфектно състояние, готова да абсорбира активните съставки на последващите продукти.

3. Нощна красота.

HYDRATION CURE: DIAMOND EXTREME MASK

Ретинолът е една от най-ефективните съставки, които могат да бъдат открити. Благодарение на тази активна съставка заедно с други, като морска ДНК или хиалуронова киселина, тази невидима нощна маска гарантира допълнителна доза младост за нашата кожа. Тя ни е особено необходима в дните, в които сме подложени на стрес и малко сън. Можем да се събудим с интензивно хидратирана, гладка и мека кожа.

 

 

 

4. Експресно подмладяване.

DIAMOND INSTANT GLOW

Ако времето ни припира и бързаме, това лечение само за 10 минути, ексфолира, озарява и стяга в три прости стъпки. Тези три малки ампули са идеални и лесни за носене в чантата ни и за възстановяване на "прекрасното ни лице" само за миг. Това със сигурност ще бъде нашето тайно оръжие преди всяко събитие.