Световен Ден на Красотата 2018

10-04-2018

В един забързан свят, в който се налага да вършим много неща едновременно, а животът е с шеметно темпо и пренаситен с клишета и стандарти, Natura Bissé организира своя ежегоден празник на автентичната сила на индивидуалната, отличителна и неподправена красота с петото издание на Beauty Lovers Day.

 

Жените по целия свят са поканени да спрат, да поемат глътка въздух, да се отпуснат и да си позволят удоволствието за кратко да оставят своето забързано ежедневие. Призивът на  Natura Bissé към всички жени е да отдадат дължимото на своята  красота и уникална същност в най-престижните магазини за козметични продукти и центрове за красота, всички украсени в червено в чест на вълшебния ден. Дубай, Хонконг, Лондон, Мадрид, Мексико Сити и Ню Йорк са сред забележителните градове, които ще се къпят в рози и ексклузивни изненади, отбелязвайки традицията, вдъхновена в Барселона – родния град на Natura Bissé.

В България Beauty Lovers Day ще се проведе в шест салона:

  • Град Добрич – салон Visage
  • Град Варна – салон Melissima
  • Град Сливен – салон Ondina
  • Град Пловдив – салон Life
  • Град София – салон Timeless
  • Град София – салон Elinor

Beauty Lovers Day се отбелязва за първи път през 2014 г. като специален жест на благодарност към всички лоялни клиенти, партньори и приятели на Natura Bissé за тяхното доверие и обич. Денят се превръща в съвършената възможност за всяка жена да отбележи силната и искрена отдаденост към красотата в най-широк смисъл. Natura Bissé има удоволствието да покани всяка жена, която управлява своя свят и вярва горещо в силата на индивидуалната красота, да стане част от събитието и да отпразнува Beauty Lovers Day на 26 април.

Специално за настоящото ново издание на Beauty Lovers Day Natura Bissé подготвя две уникални инициативи, които ще позволят на гостите да се потопят във вълшебството:

Луксозна лимитирана серия

Natura Bissé предлага ексклузивен продукт: романтично твърдо масло с пленяващ аромат на роза: „Даймънд абсолют“ (Diamond Absolute). Този невероятен парфюм под формата на масло, благодарение на перфектната концентрация на маслодайна роза (роза дамасцена), е с уникални подхранващи свойства и завладяващ аромат, а кожата става по-гладка и мека. Неповторимата роза дамасцена очарова с неустоим цветен аромат, като в същото време продуктът е с ефект против стареене, стрес  и с антиоксидантно действие. Това е изискано и деликатно масло, което ще се предлага през април до изчерпване на количествата.

Пленителен дъжд от листчета от роза

Окрилена от желание да раздава красота и радост в един свят, който повече от всякога има нужда от това, Natura Bissé е създала изумителен цифров филтър с листа от рози за украса на снимки и видеоклипове, заснети по случай международния тържествен ден. Във Facebook ще има ексклузивен дъжд от красота, който да разпраща универсално послание за незабравима магия и очарование. Natura Bissé кани всеки да сподели своите лични художествени умения, като посети www.beautyloversday.com. Там ще получите ексклузивния филтър за Beauty Lovers Day. След това вашите снимки и видеоклипове ще могат да бъдат споделяни!

#BeautyLoversDay

Natura Bissé е иновативна испанска компания за луксозни продукти за грижа за кожата, основана през 1979 г. в Барселона. В момента се ръководи от второто поколение  на семейство Фисас.

Natura Bissé въплъщава изисканост и елегантност, сила и женска интуиция. Освен предоставянето на великолепно обслужване, мисията на фирмата е проста: да се възползва от творческото начало, неустоимо стремящо се към бъдещето, в разработването на ефикасни продукти за грижа за кожата и изживяване на красотата с използване на авангардни технологии и изумително високо съдържание на първокласни съставки.

Благодарение на своите висококвалифицирани експерти по естетика, Natura Bissé знае, че всеки има неповторима кожа със свой собствен глас. Именно тези гласове водят и определят майсторството на фирмата, което съчетава в едно последни технологии с възможно най-нежното човешко съдържание, за откликване на различните потребности на своите гости.

Natura Bissé е отличена от авторитета в областта на луксозните пътувания Forbes Travel Guide  като „Официален бранд продукти за кожа“ /“Official Skincare Brand”/. Също така Natura Bissé е единствената марка в света, в която обучението е съгласно строгите стандарти на престижната институция, което свидетелства за страстта, влагана от фирмата за предоставяне на най-добра услуга.

Със своите дъщерни фирми в Испания, САЩ, Мексико, Великобритания и Дубай и присъствие в 35 държави, Natura Bissé е постигнала изключителен международен успех, който й отрежда място в най-престижните магазини за козметични продукти и спа центрове в света, много от които вече са спечелили отличието на Forbes Travel Guide.