DIAMOND WHITE SPF 50 PA+++ OIL-FREE BRILLIANT PROTECTION

DIAMOND WHITE SPF 50 PA+++ OIL-FREE BRILLIANT PROTECTION

Лечение с изсвеляващ крем-щит


Крем, който възстановява красота, успокоява и ефективно предпазва кожата от вредните UVA / UVB лъчи, като по този начин предотвратява преждевременното стареене. Формулиран с депигментиращи агенти, като елагова киселина и екстракт от нар, този силно защитен крем пречи на образуването на меланин, за да се предотврати появата на бъдещи петна и свеждане до минимум на размера и интензитета на съществуващите такива. Съдържа масло и парабен формула, подходяща за всички типове кожа.


 • Предимства:
  ·  Перфектното взаимодействие между слънцезащитини филтри осигурява защита срещу UVB радиация и максимална защита срещу UVA радиацията (PA + + +, в съответствие с максималната степен на защита на JCIA, Япония Cosmetic Industry Association).
  ·  Предотвратява, лекува и намалява петната.
  ·  Лека текстура с адаптиране на меланин, като пигменти.
  ·  Значително подобрява тонуса на кожата и поддържа хидратацията.

 • Този изсветляващ защитен ефект е идеален за ежедневна употреба през цялата година. Нанесете равномерно върху цялото лице или отделни проблемни области. Прилагайте след това на всеки 2-3 часа.

 • ·  Химически слънцезащитни филтри: високоефективни филтри, които абсорбират и разпръскват UVB радиацията и възпрепятстват натрупването на меланин на повърхността на кожата.
  ·  Физически слънцезащитни филтри: отлична и ефективна комбинация от физически филтри, които намаляват щетите, причинени от UVA и UVB лъчи, възпрепятствайки тяхното въздействие, за да се предотврати влошаване на състоянието на кожата.
  ·  Меланинов пигмент: специални пигменти, които имитират цвета на кожата, независимо от цвета на кожата, премахва всякакви нежелани непрозрачни петна.
  ·  Екстракт от нар: потиска синтеза на меланин, като предоставя безпрецедентен изсветляващ ефект.
  ·  Витамин F: предотвратява загубата на вода и поддържа кожната бариера непокътнати, като по този начин се увеличава нейната устойчивост.
  ·  Витамин Е: има изключителен антиоксидантен ефект върху кожата. Оигурява на кожата равен тон и блясък.
  ·  α-бизаболол: осигурява успокояващ и противовъзпалителен ефект.

Още продукти от DIAMOND COLLECTION