NB·CEUTICAL INTENSIVE TOLERANCE BOOSTER

NB·CEUTICAL INTENSIVE TOLERANCE BOOSTER

Активен серум, възстановява, успокоява и регенерира


Един изискан концентрат, който незабавно успокоява увредените тъкани и дълбоко овлажнява кожата. Този изключителен серум е формулиран с PRO-TOLERANCE PEPTIDE COMPLEX, който осигурява високо ефективно и контролирано освобождаване на всички негови съставките, което му позволява да действа в рамките на стратегически център на кожата и да подобрява естествения механизъм за защита. INTENSIVE TOLERANCE BOOSTER успокоява и облекчава всички типове кожа, особено чувствителна и / или раздразнена кожата.


 • · Помага за предотвратяване на преждевременното стареене на кожата, причинена от хронично възпаление.
  · Помага за предотвратяване на увисването на контура на лицето и увеличава плътността на кожата.
  · Стимулира естествената защита на кожата към вътрешни и външни агресори.
  · Увеличава прага на толерантност на кожата.
  · Увеличава възстановителните процеси на кожата.
  · Предотвратява появата на зачервяване и раздразнение.
  · Успокоява кожата и осигурява антиоксидантен ефект.
  · Хидратира.
  · Придава на кожата мек, сияещ и здрав вид.
  · Хипоалергенна формула, без алкохол и парабен.
  · Идеален за ежедневна употреба през цялата година и е подходящ за всички типове кожа.

 • Нанасяйте дневно (сутрин и вечер) върху добре почистена кожа. Внимателно масажирайте лицето, шията и деколтето, докато напълно се абсорбира. Продължете чрез поставяне на вашия NATURA BISSE крем.

 • PRO-ТОЛЕРАНТНОСТ PEPTID COMPLEX:
  - Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Este: а нервно-дипептид разработен изключително в лабораториите на NATURA BISS?, има лифтинг ефект, като предпазва кожата и се бори срещу загубата на устойчивост чрез увеличаване на нивото на производство на еластин. Той също така повишава нивата на бета-ендорфини ("щастливи молекули") чрез насърчаване на благосъстояние и намаляване на неприятните усещания.
  - Tripeptide-10 Citrulline и Tripeptide-1: модулират активността на металопротеинази (MMP-2 и MMP-3, които увреждат кожната структура), като същевременно се предотвратява преждевременното стареене, възстановяване на нивата на младия колаген и укрепване на системата за самозащита на кожата, като я предпазва и от раздразнения. Премахва бръчките, като поддържа нивата на колаген добре балансирани чрез комбинация от пептиди, които са насочени към проблемите, свързани с различните етапи на колаген цикъла (производство, организация и защита) и да осигури всеобхватено лечение за подобряване на неговото качество.
  - Fermentus Glaciarum екстракт: мощна съставка против бръчк, която оформя лицевия контур като същевременно стимулиира образуването на еластин и два вида колаген. Има различни видове на колаген в кожата, тип I и тип III са най-важните. Тип I съставлява до 80% от нашия колаген и насърчава опазването на колаген. Тип III не се произвежда в по-старата кожа, но преобладава в детската кожа. Този екстракт осигурява младежка еластичност и пълнота.

   

  - Pikea Robusta: екстракт от червени водорасли, способни да неутрализират освобождаването на специфични възпалителни медиатори като Interleukina алфа-1 и противодейства на въздействието на някои свободни радикали, свързани с дразнене на кожата и възпаление, което да предотвратява зачервяване на кожата, както и на типичните симптоми на възпаление. Той овлажнява и увеличава съпротивлението при чувствителна кожа, благодарение на успокояващи, възстановяващи и омекотяващи свойства.

   

  - Бета-глюкан: получени от бирена мая, те засилват защитните механизми на имунната система на кожата, като предпазва Лангерхансовите клетки.

   

  - Масло от Шеа: действа успокояващо, засилва подсилва липидната бариера.

   

  - Глицерин: привлича само нужното количество вода, за да поддържат хомеостазата на кожата.

   

  - Серин: е един от естествено срещащи се аминокиселини в NMF. Възстановява мекота и гладкост.

   

  - Alantoin: защитава кожата.

   

  - Хидролизирани протеини от соя и пшеница: основни хранителни вещества, които осигуряват допълнителен тласък на подхранването на кожата.

   

  - Пантенол (провитамин B5): помага за регенериране на клетките, докато успокоява и облекчава кожата (ожулена, раздразнена кожа).

   

  - Amaranthus Causatus екстракт от семена: естествен източник на антиоксиданти, който съдържа сквален и витамин Е, както и есенциални мастни киселини и е богат на фитостероли, които осигуряват противовъзпалително действие, което го прави изключително богато масло, което подсилва липидната бариера на кожата .

   

  - Витамин Е (токоферол): изключително анти-оксидант и овлажняващ крем. Когато се прилага преди излагане на слънце, той предпазва клетъчните щети, причинени от слънчева радиация. Той ефективно овлажнява и предпазва от дехидратация.

   

  - Екстракт от Алое Вера: получено от растения, използвани при оптимални условия на Канарските острови (Испания) в съответствие с екологичните изисквания и сертифицирани като "органично" отглеждани с CRAE печат, признати от международни организации. Вътрешната гел, получен от листата съдържа съединения, наречени мукополизахариди и алоинът сред другите, които осигуряват анти-стрес и успокояващ ефект. Това повишава устойчивостта на чувствителна кожа, като защитава срещу сърбеж и раздразнение.

   

  - Витамин F: есенциални мастни киселини (Омега 3 и Омега 6), които са от жизненоважно значение за защитната бариера на кожата, те позволяват на клетките да възстановят нивото на хидратация в най-повърхностното ниво, което води до повишаване устойчивостта на кожата към външни агресии, докато я предпазва от сухота.