NB·CEUTICAL TOLERANCE RECOVERY CREAM

NB·CEUTICAL TOLERANCE RECOVERY CREAM

Подхранващ крем с лечебен ефект


Богата и луксозна емулсия, която осигурява изключителна хидратация, като незабавно се топи върху кожата, дълбоко се влива с безпрецедентно подхранващо и освежаващо усещане. Този крем с  PRO-TOLERANCE PEPTIDE COMPLEX осигурява на кожата младежки вид, той подобрява самозащитния механизъм на кожата, възстановява нивата на хидратация, докато успокоява, регенерира и защитава всички типове кожа, особено най-чувствителни и компрометирани кожи.


  • ПРЕДИМСТВА:

   · Помага за предотвратяване на стареенето, причинена от хронично възпаление.
   · Стимулира самозащитните механизми на кожата.
   · Предпазва кожата от всички видове агресори (вътрешни и външни).
   · Увеличава нивото на поносимост на кожата.
   · Предотвратява появата на зачервяване и намалява симптомите на раздразнената кожа.
   · Насища кожата с един безпрецедентно подхранващо и освежаващо усещане.
   · Успокоява кожата, като същевременно осигурява антиоксиданти за най-компрометирани кожи.
   · Ускорява процеса на възстановяване и регенерация на кожата.
   · Запазва и подобрява хидратацията.
   · Осигурява на кожата по-здрав, по-мек и по-сияен вид.
   · Хипоалергенна, без алкохол и парабен.

   1,7 мл / 50 мл буркан

 • Нанесяйте ежедневно (сутрин и вечер) върху добре почистена кожа. Внимателно масажирайте лицето, шията и деколтето, докато напълно се абсорбира. Продължете чрез прилагане на НАТУРА БИСЕ крем.

 • PRO-ТОЛЕРАНТНОСТ PEPTID COMPLEX:
  - Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Este: а нервно-дипептид разработен изключително в лабораториите на NATURA BISS?, има лифтинг ефект, като предпазва кожата и се бори срещу загубата на устойчивост чрез увеличаване на нивото на производство на еластин. Той също така повишава нивата на бета-ендорфини ("щастливи молекули") чрез насърчаване на благосъстояние и намаляване на неприятните усещания.
  - Tripeptide-10 Citrulline и Tripeptide-1: модулират активността на металопротеинази (MMP-2 и MMP-3, които увреждат кожната структура), като същевременно се предотвратява преждевременното стареене, възстановяване на нивата на младия колаген и укрепване на системата за самозащита на кожата, като я предпазва и от раздразнения. Премахва бръчките, като поддържа нивата на колаген добре балансирани чрез комбинация от пептиди, които са насочени към проблемите, свързани с различните етапи на колаген цикъла (производство, организация и защита) и да осигури всеобхватено лечение за подобряване на неговото качество.
  - Fermentus Glaciarum екстракт: мощна съставка против бръчк, която оформя лицевия контур като същевременно стимулиира образуването на еластин и два вида колаген. Има различни видове на колаген в кожата, тип I и тип III са най-важните. Тип I съставлява до 80% от нашия колаген и насърчава опазването на колаген. Тип III не се произвежда в по-старата кожа, но преобладава в детската кожа. Този екстракт осигурява младежка еластичност и пълнота

  Премахва бръчките, като поддържа нивата на колаген добре балансирани чрез комбинация от пептиди, които са насочени към проблемите, свързани с различните етапи на колаген цикъла (производство, организация и защита) и да осигури всеобхватено лечение за подобряване на неговото качество.