DIAMOND LIFE INFUSION RETINOL EYE SERUM - Околоочен лифтинг

25-04-2017

Интензивно подновяване на кожата
По-гладка, по-еластична кожа.

Този изключителен подмладяващ серум, който съдържа ретинол, както и естествени източници на магнетит с ретиноид-подобни действия, е ефективно нощно лечение, насочено към бръчките, когато кожата е в процес на възстановяване, драстично подобрява еластичността на кожата и ефективно стимулира неговите възстановителни и регенеративни способности. Видимо по-омекотен вид на фините линии и бръчки, и осигурява оптимални нива на хидратация, което води до по-стегната, с по-младежки вид кожа.

Повдигащ и стягащ ефект
Ефективно повдига горния клепач

С интензивни стягащи и повдигащи свойства помага да се укрепи структурата на кожата чрез увеличаване на синтеза на еластин (229%) и колаген-1 (256%), а резултатът е много по-голяма еластичност и видимо повдигане на горния клепач.

Сияйна и ревитализирана кожа
Намалява тъмните кръгове и признаците на умора

Последно поколение съставки като витамин К1 оксид и фитинова киселина насочват действието си към причинителите на тъмните кръгове и подпухналостта, за значително по-изсветлена и облекчена кожа, възстановявайки блясъка и жизнеността на зоната на околоочния контур.

  • Кога и как да прилагаме DIAMOND LIFE INFUSION RETINOL EYE SERUM - ретинолов серум за очи? През нощта, преди околоочния крем - като интензивен серум или самостоятелно, като лифтинг терапия. Нанася се нежно с масажиращи движения в зоната, като използвате различен масаж според нуждите на кожата: за заличаване на бръчки, за стягане, за борба със сухота или намаляване на тъмните кръгове и подпухналост под очите.

Комбинация от мощни съставки за изключително ефикасна формула

Ретинол: Комбинация от различни видове ретинол, макрокапсулирани, за да се засили проникването му в кожата

Био-магнитни нанозоми: нанозоми от Natura Bisse с мощни ретеноид-подобни свойства, които помагат да се заличат фините линии и бръчки, което води до по-бързо и видимо възстановяване на младежкия вид в зоната на околоочния контур.

Дарутосайд: Растителен екстракт, който значително увеличава синтеза на еластин и колаген-1, в резултат на което се вижда повдигане на горния клепач.

Колаген свободни аминокиселини: Те стимулират пролиферацията на фибробластите, следователно и синтеза на колаген

Витамин К1 оксид: предпазва от хиперпигментация, която причинява тъмните кръгове под очите

Витамини F + E: Предотвратяват дехидратацията, като повишават издръжливостта на кожата срещу агресорите на околната среда и спомагат за поддържане на кожата жизнена и с по-добър нюанс.

Фитинова киселина: Коригира тъмните кръгове и осигурява антиоксидантни и противовъзпалителни свойства

Копринен екстракт от дървесна кора: подобрява микроциркулацията и дренажа, което води до видимо намаляване на тъмните кръгове, подпухналост и признаците на умора.

Екстракт от кората на бяла върба: Богат на бета-хидроксиацид, обновява кожата нежно, но ефективно

Доказани резултати! След само четири седмици, повече от 90% от жените видяха:
По-еластична и устойчива кожа
По-малко видими бръчки и фини линии
Изключителен лифтинг ефект на горния клепач
Сведени до минимум признаци на умора
По-хидратирана и сияйна кожа